Нардеп Копитін потрапив у ДТП на трасі «Київ – Одеса»: що відомо про інцидент

Політика

Народний депутат від «Слуги народу» у середу, 28 серпня, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Одеса. Унаслідок інциденту нардеп отримав переломи кісток, закриту черепно-мозкову та інші травми, його було шпиталізовано.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланнями на джерела у правоохоронних органах.

Повідомляється, що ДТП сталося о 23.31 в місті Біла Церква на 78 км автодороги М-05 Київ-Одеса в напрямку Києва.

За даними джерел, авто Toyota Land Cruiser Prado з номерним знаком КА3573МС, здійснило наїзд на бетонну перешкоду. У результаті автотрощі народний депутат Копитін, який знаходився на пасажирському сидінні, отримав закриту травму грудної клітини, закриту травму живота, закритий перелом кісток передпліччя правої верхньої кінцівки. Наращі він шпиталізований до Білоцерківської міської лікарні №2.

Водій автомобіля отримав тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом хребта поперекового відділу, він шпиталізований до тієї ж лікарні.

Нагадаємо, 21 серпня президент Інгульця Олександр Поворознюк потрапив у дорожньо-транспортну пригоду по дорозі на матч третього етапу Кубку України Пробій — Інгулець. Аварія трапилась поблизу Івано-Франківська.

Залишити відповідь