За результатами ДНК підтверджено загибель ще одного мужнього воїна, життя якого обірвалося ще у 2023 році

Війна, Життя

За результатами ДНК-експертизи підтверджено загибель мужнього воїна ЗСУ Олега Гудими з Прикарпаття. Воїн загинув ще в січні 2023 року на Донеччині.

Про це повідомляє Брошнів-Осадська ТГ, передає “Це моя Україна“.

“Ще не заспокоїлось серце від пережитого дня, коли громаду повідомили про смерть Героя Володимира Берези, як наше селище Брошнів-Осаду знову сколихнула сумна звістка: 28 серпня ц. р. надійшло офіційне підтвердження про те, що за результатами ДНК ідентифіковано тіло загиблого Захисника брошнівосадця Олега Олеговича Гудима, (21.10.1984 р. н.). Загинув Герой у с. Іванівське Бахмутського району Донецької області внаслідок ворожого мінометно-артилерійського обстрілу.
28.02. 2022 р. Олег Гудим був мобілізований до лав ЗСУ, від 30.01 2023 р. вважався зниклим безвісти, а 30.07 2024 р. відповідно до Постанови про встановлення особи був ідентифікований за результатами ДНК. «Смерть рядового О. О. Гудима пов’язана з виконанням військової служби та захистом Батьківщини», – вказано у сповіщенні.
У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими Захисника України, який до останнього подиху віддано боронив рідну землю.
Слава Герою України!
Світла та вічна пам’ять!
Шановні краяни, гідно зустріньмо кортеж із тілом загиблого Героя!
(Про час прибуття траурного кортежу з тілом Героя Олега Гудима до Брошнів-Осади повідомимо згодом.)” – зазначили у місцевій громаді.
За результатами ДНК-експертизи підтверджено
на фото загиблий воїн Олег Гудима

Залишити відповідь