У Харкові вже шестеро загиблих та понад півсотні поранених від російського удару

Політика

Кількість загиблих унаслідок ворожих авіаударів по Харкову 31 серпня станом на 19:05 зросла до шести осіб. Також відомо про 57 постраждалих.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він також розповів, що в житловому будинку, який зазнав прямого влучання, на верхніх поверхах можуть залишатися люди. Відомо про щонайменше одну жінку, доступ до якої ускладнено. Існує ризик руйнування будинку.

20 травмованих від обстрілу людей перебувають у тяжкому чи вкрай тяжкому стані. Також є постраждалі з ампутаціями кінцівок.

Нагадаємо, вдень 30 серпня росіяни завдали п’ять ударів по Харкову із Бєлгородської області, запустивши плануючі бомби УМПБ Д-30.Окупанти влучили у 5 локацій в Харкові. В Індустріальному районі поцілили у 12-поверховий будинок. Там пошкоджено 5 автомобілів. На верхніх поверхах будинку, де було влучання, можуть перебувати люди — щонайменше одна жінка. Також є ризик руйнування будинку. Всі профільні служби працюють у посиленому режимі.

У центральній частині міста було влучання в землю, загоряння трави. У Слобідському районі — влучання у складську будівлю, пошкоджено три будинки.

У Немишлянському районі окупанти вбили дитину просто на дитячому майданчику. За попередніми даними, влучання також були в Чугуєві.

Раніше росіяни вдарили «Іскандером» по центру Харкова, кількість постраждалих збільшилась до восьми осіб, серед них – 8-місячна дитина.

6 серпня російські загарбники завдали удару по центральному району Харкова. Ворог влучив по житловій забудові.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь