З оточення на Покровському напрямку змогли евакуювати пораненого

Політика

Бійці «Червоної Калини» евакуювали пораненого під час запеклих боїв на Покровському напрямку. Його вивезли з повного оточення.

Про це повідомляє Національна гвардія України на своєму телеграм-каналі.

«Під прикриттям бронетехніки, яка оперативно зайшла на гарячу ділянку й вела вогонь по росіянам, за допомогою бронетранспортера М113 було успішно евакуйовано бійця, який отримав поранення у бою. Гвардійця було доставлено на стабілізаційний пункт, де йому була надана вся необхідна допомога», — сказано у повідомлені.

Зазначається, що бійці «Червоної Калини» наразі ведуть бої на найгарячішій ділянці фронту – на Покровському напрямку. Щодня військові бригади знищують окупантів і їхню техніку, яка намагається проводити штурмові дії.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 30 серпня, було зафіксовано 183 бойових зіткнення. Найгарячіша ситуація залишалася на Покровському напрямку. Також противник був активним на Куп’янському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Росіяни в ніч на 31 серпня вчетверте за тиждень атакували Київ ударними дронами. Сили ППО збили всі БПЛА, які летіли на столицю.

За минулу добу, 29 серпня, українські Сили оборони ліквідували 1 200 російських окупантів, 23 артилерійські системи ворога та 3 танки.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь