Ура, це таки сталося! Йде підкріплення! Україна перекидає до Покровська дуже серйозну та грізну бригаду Кара-Даг

Війна

Ура, це таки сталося! Йде підкріплення! Україна перекидає до Покровська дуже серйозну та грізну бригаду Кара-Даг

Це свідчить про те, що на цьому напрямку у нас дійсно великі проблеми

Україна перекинула на Донеччину наступальну бригаду НГУ “Кара-Даг”. Це підкреслює терміновість проблем біля Покровська, – пише Forbes. На тлі зростаючої активності російських військ в районі Покровська, Україна вирішила перекинути одну зі своїх небагатьох наступальних бригад, “Кара-Даг”, для посилення оборони цього стратегічного напрямку.

Українські командири намагаються врятувати місто

“Переміщення бригади з її звичайних позицій на півдні України на незнайоме поле бою на сході підкреслює терміновість проблем України між Авдіївкою і Покровськом”, – йдеться в матеріалі.

Російські пропагандисти припускають, що у ЗСУ ще є близько п’яти добре оснащених бригад у резерві. Як стверджують  російські пропагандисти, можливо, Україна планує використати ці резерви в іншому районі для досягнення вирішального удару до того, як фронт на Донбасі буде повністю знищений.

Цим іншим районом може бути Курськ, де український наступ уже четвертий тиждень не демонструє ознак зупинки.

“Посилюючи сили в Курській області та зменшуючи їх в Покровську, українські лідери ризикують, вважаючи, що потенційні вигоди від раптового вторгнення на півночі можуть мати більше значення для результату війни, ніж можливі втрати на сході. Це дуже ризикована стратегія”, – додають у Forbes.

Бригада “Кара-Даг”, яка є однією з наступальних підрозділів Національної гвардії і була створена в 2014 році, раніше брала участь у боях біля Мелітополя на початку повномасштабного конфлікту. Протягом двох років вона переважно залишалася в цьому ж районі, але зараз її перекинули на схід, де тривають найзапекліші бої.

Ворог не спить – кидають у бій резерви

Ворог теж посилює цей напрямок фронту. На Покровський напрямок Росія залучила значні сили, які перебували в оперативному резерві. Зараз вони використовуються для штурму в районі Селидового та Новогродівки. Про це співзасновник та аналітик проєкту DeepState Руслан Микула сказав у ефірі телеканалу “Еспресо”.

“За останні два з половиною тижні ворог досяг суттєвих успіхів на Покровському напрямку. Це пов’язано з тим, що росіяни залучили значні сили, які перебували в оперативному резерві. Зараз вони використовуються для штурмових дій у районі Селидового та Новогродівки”, – зазначив Микула.

За його словами, наші війська певною мірою не були готові до інтенсивного тиску з боку ворога.

На цей момент фактично втрачено контроль над Новогродівкою. Ворог вже заходить у Селидове і намагається просунутися до Українська, ще одного ключового міста на цій ділянці”, – додав аналітик DeepState.

ЄС жоpстко поcтавив на міcце Оpбана. Такoго ще не було. Тoй аж пoблід
ЗУСТРІЧ МІНІСТРІВ ЄС ПЕРЕНЕСЛИ У БРЮССЕЛЬ.

“Найстpашніше, що пpактично всі ми з цим змиpилися — що бaгаті і впливові уникають учаcті у вiйні, а бідні мaють нести веcь тягар…”
Найстрашніше, що практично всі ми з цим змирилися — що багаті і впливові уникають участі у війні, а бідні мають нести весь тягар.

Серія вибухів в Бєлгороді: така вона, справжня війна, як і хотіли самі росіяни (Відео)
Пізно ввечері, 30 серпня, у російському Бєлгороді пролунали вибухи. Місцева влада заявляє про роботу ППО.

Залишити відповідь