Серія вибухів на Росії: окупанти кажуть про запуск понад 100 БпЛА

Війна

Серія вибухів на Росії: окупанти кажуть про запуск понад 100 БпЛА

Перша осіння ніч видалася для російського прикордоння і центру занадто гарячою. Щонайменше сім областей країни-агресорки здригнулися від сильних вибухів

Ще пізнього вечора 31 серпня російські телеграм-канали почали повідомлять про вибухи у Курській області. Згодом її долю розділили й інші регіони.

Де у Росії горить і палає

Так, десь о 20:00 губернатор Курщини Алєксей Смірнов оголосив ракетну небезпеку. Через дві години на зміну цій загрозі прийшла інша – безпілотники.

У кількох районах прогриміли вибухи. Гучно було у самому Курську, Курчатові, а також Желєзногорське. Навіть після того, як Смірнов відрапортував про начебто успішне знищення над областю двох українських дронів, вибухи у вище згаданих містах продовжили лунати.

Згодом до вибухової “вечірки” приєдналася Воронезька область, над якою начебто теж було ліквідовано кілька дронів.

Під обстрілом уночі опинилося Шебекіно, що у Бєлгородській області

Також пропагандисти заявили про знищення одного безпілотника над Липецькою та аж 12 – над Брянською областями.

Біля першої ночі у мережі з’явилися яскраві відео й з Калузької області. Там теж росіяни не можуть заснути через дзижчання БпЛА.

“Найстpашніше, що пpактично всі ми з цим змиpилися — що бaгаті і впливові уникають учаcті у вiйні, а бідні мaють нести веcь тягар…”
Найстрашніше, що практично всі ми з цим змирилися — що багаті і впливові уникають участі у війні, а бідні мають нести весь тягар.

– Ну звісно, тобі ж я не потрібна! Так і доживатиму сама в будинку для літніх! – Я дивилась на свекруху й не знала, що їй казати
3 Данилом я прожила у шлюбі 15 років. Увесь час терпіла його витівки. Кохала дуже, намагалась догодити. А він лише скаржився, що я все не так
роблю. Не смачно готую, не добре прибираю.

ЗСУ спалили унікальну техніку, якою нещодавно так хизувалася РФ, саме її окупанти перекинули з Арктики
Поява цієї техніки в Україні здивувала українських військових. “Використовувати її в такий спосіб – це блюзнірство”, – сказав речник Військово-морських сил України.

Залишити відповідь