Гарріс закликала Трампа не вимикати мікрофони під час дебатів

Політика, Світ

Віцепрезидентка та кандидатка у президенти США від демократів Камала Гарріс закликала конкурента-республіканця експрезидента Дональда Трампа провести дебати з увімкненими мікрофонами. Вона хоче, щоб вони працювали упродовж усього заходу.

Про це Гарріс написала у соцмережі Х.

«Ми балотуємося у президенти Сполучених Штатів. Давайте дебатувати у прозорий спосіб – з увімкненими весь час мікрофонами», – написала віцепрезидентка.

Трамп «здається своїм радникам», які не дозволяють експрезиденту дебатувати із постійно включеним мікрофоном, зазначила вона.

«Якщо його власна команда не довіряє йому, то американський народ точно не може», – додала Гарріс.Видання Reuters повідомило, щоТрамп висловив бажання залишити його мікрофон увімкненим. Він додав, що йому не подобалося те, що мікрофон був вимкнений під час його останніх дебатів із чинним президентом США Джо Байденом.

Увімкнені мікрофони можуть як допомогти, так і зашкодити політичним кандидатам через необдумані коментарі, які іноді не призначені для публіки, зазначає видання.

Водночас вимкнені мікрофони також заважають учасникам дебатів перебивати опонента.

Кандидатка на пост президента США, демократка Камала Гарріс випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа співвідношенням 45% до 41%.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь