Під час повторного удару по Харкову постраждали медики і рятувальники

Політика

Рашисти підступно вдруге атакували Харків 1 вересня, коли на місці прильотів працювали рятувальні служби.

Про це повідомили мер Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону, начальник Центру екстреної меддопомоги Харкова Віктор Забашта у коментарі Суспільне Харків.

«На теперішній час ми маємо близько 40 людей, які отримали поранення. На щастя, загиблих немає, але декілька людей у дуже важкому стані. Крім того, постраждали працівники ДСНС і карети «швидкої допомоги», які приїхали на виклик. Повторним цинічним ударом, попередньо, «Іскандерами», ворог атакував наше місто, і постраждали лікарі», – розповів Терехов.

Начальник Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта додав, що внаслідок повторного удару рф по Харкову постраждали двоє медиків екстреної допомоги.

«Бригада одразу вирушила, вони зупинилися перед торговельним центром. І тут був другий приліт, влучання поряд, уламками пошкоджено автівку. Лікар дістав черепно-мозкової травми, фельдшер – перелом гомілки уламком. Водій, на щастя, не постраждав. Стан у фельдшера стабільний, йому нічого не загрожує, він прооперований. Лікар поки не прийшов до тями», – сказав він.Нагадаємо, 1 вересня вдень у Харкові пролунала серія вибухів, ворог атакував цивільні об’єкти міста балістичними ракетами. Внаслідок ворожих ударів постраждала інфраструктура, зокрема торговельний центр, Палац спорту, житлові будинки.

Кількість загиблих унаслідок ворожих авіаударів по Харкову 30 серпня станом на ранок 31 серпня зросла до шести осіб. Також відомо про 97 постраждалих.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь