Наслідки ранкового удару по Києву

Війна

Наслідки ранкового удару по Києву

Сьогодні вранці, 2 вересня, російські окупанти завдали комбінованого удару по Києву. Наразі рятувальники ліквідовують наслідки.

Як повідомляє ДСНС, у Святошинському районі внаслідок падіння уламків ракети сталось загоряння 4 автомобілів, а також спалахнула двоповерхова будівля складського приміщення. Пожежники ліквідували займання на площі 700 кв. м.

Крім того, вогнеборці ліквідували загоряння біля входу однієї зі станцій метро, на площі 20 кв.м. Горів пункт приймання вторсировини. Голосіївський район: сталось влучання уламків ракети в корпус котельні одного із закладів освіти. Пожежу на площі 6 кв. м ліквідовано”, – додали у ДСНС.

У Шевченківському районі рятувальники ліквідували загоряння на площі 400 кв. м. Зараз там триває розбір конструкцій.

Заступниця начальника складу спорткомплексу МАУП Світла Омелюх зазначила, що  внаслідок удару РФ згорів генератор, який планували передати військовим, а в самій будівлі неможливо перебувати через дуже важке повітря – всередині все вигоріло.Біля станції метро “Святошин” постраждали торговельні павільйони, а також складські приміщення, у яких зберігались товари. На щастя, ніхто з працівників цього торговельного комплексу поранень не отримав.Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що внаслідок удару росіян по столиці було ушкоджено будівлю Ісламського культурного центру Духовного управління мусульман Автономної Республіки Крим. Тепер будівлі потрібен ремонт.

– Ну звісно, тобі ж я не потрібна! Так і доживатиму сама в будинку для літніх! – Я дивилась на свекруху й не знала, що їй казати
3 Данилом я прожила у шлюбі 15 років. Увесь час терпіла його витівки. Кохала дуже, намагалась догодити. А він лише скаржився, що я все не так
роблю. Не смачно готую, не добре прибираю.

❗️😰 На Київщині зникла трирічна дівчинка: поліція розшукує малолітню Давиденко Аріану з Білої Церкви
❗️😰 На Київщині зникла трирічна дівчинка: поліція розшукує малолітню Давиденко Аріану з Білої Церкви

У Олекcандра залишились дpужина, син, дoнька та мама… Стpашний злoчин cтався 31 сеpпня близько 19:30
Страшна трагедія на Харківщині. Росіяни атакували авто FPV-дроном

Залишити відповідь