Король Чарльз та цукіні: монарх відвідав улюблену виставку в Абердині

Політика, Світ

Король Чарльз III все ще перебуває в Шотландії, де проводить свою літню відпустку.

Днями Його Величність відкрив 200-ту виставку квітів і садових культур Королівського садівничого товариства Абердіна в парку Дьюті. Монарх прогулявся та оглянув виставку та поспілкувався з людьми.

Одягнений Чарльз був у шотландський кілт і мав гарний вигляд, багато усміхався та спілкувався з публікою, фотографувався. Особливо цікавими вийшли знімки, на яких монарх оглядав виставку овочів. Цукіні, морква та буряк і багато іншого, що було на виставці представлено, викликало неабиякий інтерес короля.

Дружина Чарльза — королева Камілла — не приєдналася до нього на заході. Мабуть, свою відпустку вона проводить за улюбленим заняттям, на яке у Її Величності є час лише у відпустці.

Раніше ми писали, що Букінгемський палац представив перший офіційний портрет короля Чарльза на честь річниці з дня коронації. Портрет короля викликав неоднозначну реакцію в Мережі.Також нагадаємо, що редактори The Sun, The Times, The Sunday Times та The Mail on Sunday названі в позові про порушення конфіденційності, поданому принцом Гаррі, Елтоном Джоном, акторками Елізабет Герлі та Сейді Фрост.

Банк Англії, який є фінансовим регулятором Сполученого Королівства, розпочав вводити в обіг нові банкноти із зображенням короля Чарльза ІІІ.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь