“Сумна звістка у родині ДСНС”: на Донеччині загинув рятувальник Антон Іваницький

Війна

“Сумна звістка у родині ДСНС”: на Донеччині загинув рятувальник Антон Іваницький

У Донецькій області під час гасіння пожежі у приватному будинку загинув рятувальник з Державної служби з надзвичайних ситуацій Антон Іваницький. Чоловікові було усього 33 роки

Про це повідомили на офіційному Telegram-каналі ДСНС. Трагедія трапилася у неділю, 1 вересня, у Покровському районі Донеччини1 вересня під час виконання службових обов’язків загинув пожежник-рятувальник 73 державної пожежно-рятувальної частини 7 державного пожежно-рятувального загону сержант служби цивільного захисту Антон Олександрович Іваницький”, – розповіли у відомстві.

У ДСНС зазначили, що Антон Іваницький отримав важкі травми під час гасіння пожежі у приватному житловому будинку в селі Новоселидівка.

Рятувальника доправили до лікарні, але попри зусилля лікарів, врятувати його не вдалося.

“Антон був відданим своїй справі, справжнім професіоналом і надійним товаришем. Загинув, рятуючи життя інших. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким загиблого. Вічна пам’ять!” – додали в ДСНС.

Зaлужний вийшов на зв’язок з Лoндона: оcь що видав
Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії, Валерій Залужний вперше за довгий час показав свою дружину.

“Перш ніж захищати дисертацію, треба захистити Україну”: загинув історик та аспірант УКУ Микола Гаєвой
На війні загинув історик та аспірант Українського католицького університету Микола Гаєвой.

На Курщині загинув співробітник Верховного суду Володимир Іванов, у героя залишились дружина син і донечка
Під час виконання бойового завдання на Курському напрямку загинув секретар судового засідання Верховного суду, командир мотопіхотного взводу 152-ї ОМБ Іванов Володимир Анатолійович.

Залишити відповідь