Я так раділа, що маю племінників. Та з тітки перетворилась у няньку і домашню прислугу. Не для того я купляла квартиру поруч із сестрою, щоб їй прислуговувати!

Війна

Я так раділа, що маю племінників. Та з тітки перетворилась у няньку і домашню прислугу. Не для того я купляла квартиру поруч із сестрою, щоб їй прислуговувати!

Я дуже раділа, що маю сестру Настю! Бо знаєте, старша сестра – то така підтримка і опора. Ми вчились в одній школі, Настя мене з собою до
клубу брала, знайомила з кавалерами. Фактично
через неї я і познайомилась з Володею, своїм нареченим. А як ми разом раділи, коли Володя мені освідчився. Настя підбирала мені сукню, робила макіяж, манікюр. Словом, всі від мене були в захваті.

На той час Анастасія вже мала свою сімʼю і донечку Ангелінку, якій було всього пів року.

Памʼятаю, як раділа, коли знайшлась квартира в її підʼїзді на продаж і ми з Володею туди переїхали. Тепер сестра часто забігала до мене на каву. Все хотіла, щоб я її частувала якимись смаколиками і про подарунки Ангелінці постійно натякала. Я і не скупилась, бо любила племінницю! Як минув дитині рочок, подарувала їй гойдалку у вигляді коника. А як дитина пішла в садок, Настя знову завагітніла.

Я знала, що у неї буде хлопчик і мій Ромчик (на

той час у мене теж була дитина) буде мати з ким

гратися. Бо з Ангелінкою вони лиш передиралися.

Але коли сестра народила Назарчика, я майже

перетворилась у його няньку. Я в декреті, бо маю дворічну дитину. Окрім того, на мені кухня, на яку час від часу забігає сестра, щоб ніби то спитати, як справи і заодно скуштувати те, що я сьогодні готувала. Часто Настя приводила до мене і старшу дитину, тоді взагалі у квартирі творився рейвах. Діти сварились, забирали у мого Ромчика іграшки. Раз приведе до мене на цілі вихідні дітей зі словами:

— Посидь, будь ласка, надворі так спекотно, згоріти можна, а мені ще прибирати.

А сама либонь на дивані серіал дивиться. А потім ніби забудеться і розповідає, мовляв:

– Ніно, а ти таке не дивишся?

  • Та де, мені ніколи, у мене ж двоє племінників і ще своя дитина. Куди мені до серіалів? Це ти у нас королева. Добре, сестричко, біля мене пристроїлась!
  • Це я біля тебе пристроїлась? А хто цю квартиру тобі підібрав?

    — Я не для того її купувала, щоб тобі

    прислуговувати!

    – Та якби не я, у тебе взагалі нічого з цього не було. Замість того, щоб нарікати, маєш мені

    дякувати!

    Настя на мене дуже образилась і навіть мамі встигла пожалітись, яка я погана сестра і погано дбаю про своїх племінників. Дивно, я була такою зручною у плані догляду за дітьми, а тепер стала ворогом. Сестра більше не приводить своїх дітей і, як у підʼїзді зіткнемось, навіть не вітається.

    Чоловік каже, що треба було давно її спекатись.

    А от у мене серце не на місці, як почую, що через двері Ангелінка плаче або Назарчик уночі погано спить. І вже навіть думаю помиритись. Та тільки

    хвилююсь, чи знову сестра не скине на мене вс

    свої турботи? Порадьте, бо не знаю, як вчинити.

    Що ви відчуваєте після прочитання цієї публікації? Поділіться своїми емоціями! Обирайте емодзі, які найбільше відповідають вашим

    почуттям:

    ЧИ

    Ваша реакція має

    значення!

ТЦК забрали водія автобуса, залишивши 50 пасажирів посеред Яремчого
У Івано-Франківській області 30 серпня правоохоронці та працівники ТЦК затримали водія туристичного автобуса із Полтавщини, де перебували 50 людей. Це сталося у місті Яремче. Чоловік, з я…

Росія нанесла ракетний удар по колоні ЗЕРНОВОЗІВ на Сумщині
Унаслідок ракетного удару по колоні зерновозів на Сумщині загинув 23-річний водій, ще четверо людей – поранені.

Уpяд затвеpдив новий pежим pоботи ТЦК: тепеp в ухилянтів немає шaнсу сxоватись
ТЦК ймовірно збільшуватимуть штат працівників для того, щоб ловити ухилянтів і стягувати штрафи цілодобово

Залишити відповідь