Гендиректор МАГАТЕ прибув до Києва

Політика

Генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі обговорив у Києві підтримку українських АЕС з керівниками Міненергетики, Держатомрегулювання та Енергоатому перед поїздкою на окуповану ЗАЕС.

Про це повідомляється на сторінці Гроссі у соцмережі Х.

«Розпочав свій 10-й візит до України із зустрічей з міністром енергетики України Германом Галущенком, головою Держатомрегулювання олова Олегом Коріковим та президентом Енергоатому Петром Котіним, у ході яких було здійснено обмін думками щодо нашої підтримки українських АЕС напередодні мого візиту на ЗАЕС», – йдеться у повідомленні.

Гроссі наголосив, що МАГАТЕ «повністю віддана безпеці та захищеності українських ядерних об’єктів, з присутністю на кожному з них».

Раніше ми писали, що генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі відвідає Запорізьку атомну електростанцію (ЗАЕС). Подробиці візиту поки не розкриваються.Також нагадаємо, що Іран наростив свої запаси урану, збагаченого до рівня, близького до необхідного для виробництва ядерної зброї.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь