– Я за весь день й хвилини вільної не мав! Все переглядав вакансії, мав співбесіди! – Я поверталась додому стомлена, а там цілковитий безлад. А чоловік ще й голодний на мене чекає. І так вже рік. В мене дах їде.Я поскаржилась колегам, а вони порадили перевірити коханого. Ви не уявляєте, що я дізналась.

Події України

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/kohana-ya-ves-den-robotu-shukayu-zovsim-chasu-nema-ya-vyrishyla-pereviryty-chy-spravdi-cholovik-tak-starayetsya-i-pryjshla-dodomu-ranishe/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Зі своїм Олегом я в шлюбі шість років. Маємо чотирирічного сина Микиту, він в садочок ходить. Я вже вийшла на роботу. А от чоловік навпаки – звільнився. На роботі йому сказали стати на облік у військкомат, а він не схотів. Відтоді вдома сидить. Я проплатила йому курси програмування, аби знайшов якусь роботу он-лайн. Та все марно.

– Ти шукаєш місце?

 – Звісно. Як інакше. Кохана, зараз такі часи, зрозумій, роботи мало.

І от уявіть по телевізору всі кажуть, що повно вакансій, чоловік моєї подруги, сидячи вдома, по три тисячі на місяць заробляє, а цей не може. Днями приходжу знову додому, такі важкі торби несу, ще малого зворотною дорогою забираю. А цей собі на дивані лежить.

 – Шукав сьогодні роботу?

 – Так, зо 20 резюме надіслав, обіцяли відповісти.

 – А посуд помити не міг?

 – Ти що, я дуже зайнятий був!

Стомлена, я мусила стати мити посуд, тоді готувати й прибирати. Так прикро за себе було. Розповіла все це наступного дня на роботі, а подруга мені порадила.

 – Та піди й перевір його. Що він робить цілий день.

Я подумала, що це гарна ідея. Відпросилась на дві години раніше. Сказала, що до стоматолога маю йти. Приїхала, тихесенько увійшла. Дивлюсь, у квартирі безлад, на кухні пляшка від пива, заходжу в кімнату – чоловік в навушниках сидить за комп’ютером і грає в ігри. 

 – А це ще що? То ти так роботу шукаєш?

 – Ой, я лиш на хвильку відволікся, аби перезавантажити мозок.

– Так, дорогенький, далі діла не буде. Як ти не працюєш – щодня роби всю хатню роботу. А як за місяць не знайдеш місце – я сама у військкомат зателефоную!

 – Та як ти так можеш?

 – А ти як?

Кілька днів чоловік ображався, та прибирати й готувати все ж почав. Та я продовжую йому погрожувати представниками ТЦК. А що б ви на моєму місці робили? У війську хоч зарплату б мав, а так, що з такого чоловіка?

IrynaS

Залишити відповідь