Коли нещодавно повідомила дітям про свої плани їхати на заробітки, вони дуже зраділи. Бо ж квартира буде у їхньому розпорядженні, а я не заважатиму.Оксана допомогла влаштуватись на хорошу роботу, де я пропрацювала 5 років. Додому я жодного разу за цей час не їздила. Та й не хотілось, якщо чесно.Зараз же приїхала, бо хочу квартиру собі купити в новобудові, назбирала грошей за роки заробітчанства. Та сину про свої плани не казала. Виявляється у них з невісткою вже були власні плани на мої гроші

Події України

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/pryviv-syn-u-moyu-kvartyru-nevistku-ya-zh-dumala-vona-meni-za-dochku-bude-a-lesya-tilky-j-dumaye-yak-vid-mene-pozbutysya/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Привів син у мою квартиру невістку. Я ж думала вона мені за дочку буде, а Леся тільки й думає як від мене позбутися.

Коли мій єдиний син Антон одружився, я, як мати раділа, що син створив власну сім’ю. Чекала на появу онуків. Діти ж не надто поспішали з онуками. Та й з невісткою ми важко уживались.

Син на власне житло ще не заробив, а на оренду вони витрачатись не захотіли. Вирішили зі мною жити. Я була не проти. Та, як тільки Леся переступила поріг моєї квартири, одразу почала командувати.

Невістка чітко дала мені знати, що побут у кожного свій, щоб я їм не заважала та лізла зі своїми порадами. У свою кімнату діти замок врізали, а на кухні холодильник ще один поставили, щоб я їх продукти не брала.

Я не збиралась нічого їхнього брати, але такі дії мене дуже образили. Я вийшла на вулицю, бо не могла знаходитись у квартирі. В цей час моя сусідка із заробіток приїхала і, коли побачила мене заплакану на лавочці, вирішила допомогти.

– Нема чого тобі вдома сидіти. Поїхали зі мною, то на житло собі заробиш, як діти життя тут не дають – сказала Оксана.

Я погодилась.

Коли повідомила дітям про свої плани їхати на заробітки, вони дуже зраділи. Бо ж квартира буде у їхньому розпорядженні, а я не заважатиму.

Оксана допомогла влаштуватись на хорошу роботу, де я пропрацювала 5 років. Додому я жодного разу за цей час не їздила. Та й не хотілось, якщо чесно.

Зараз же приїхала, бо хочу квартиру собі купити в новобудові, назбирала грошей за роки заробітчанства. Та сину про свої плани не казала. Виявляється у них з невісткою вже були власні плани на мої гроші.

– Мамо, ми з Лесею придивились собі машину і хочемо, щоб ти нам її купила. Ти гроші маєш – каже син.

– У мене на ці гроші інші плани.

– Які ж?

– Квартиру купити хочу.

– Дякую, мамо. Я навіть і не сподівався. Це ще краще за машину.

– Це я собі квартиру купила, а не вам.

Ця новина дуже засмутила сина. Він з дружиною не розмовляли зі мною тиждень, а тоді вирішили обговорити ще одне питання.

– Якщо ти купила собі нову квартиру, то цю перепиши на нас – сказав мені Антон.

– Ні. Я квартиру нову маю, звісно, але і ця буде на мені.

– Що? То ти матимеш аж дві, а ми жодної? Тебе гроші дуже змінили.

Син сказав, що я стала дуже жадібною після заробіток. Я ж так не вважаю, бо впевнена, що вчинила мудро.

Як ви скажете, я жадібна чи мудра?

VitaSh

Залишити відповідь