Ще одна міністерка подала заяву на звільнення

Політика

До Верховної Ради України надійшла заява про відставку від віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Стефанішиної.

Про це у фейсбуці написав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, виклавши фото заяви. Її буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань.

Нагадаємо, у Верховну Раду уже надійшли заяви на звільнення від міністрів юстиції, захисту довкілля і стратегічних галузей промисловості. Також її у Раду подав голова Фонду держмайна Віталій Коваль.

Нардеп Железняк повідомляв, що під ризиком звільнення знаходяться міністр юстиції, міністр закордонних справ, міністр реінтеграції або віцепрем’єр реінтеграції, міністр екологічної політики. Однак повного перезавантаження уряду не буде.Раніше Зеленський назвав умови відставки уряду Шмигаля. Якщо кабінет прем’єра Дениса Шмигаля зможе забезпечити виплату зарплат і проходження опалювального сезону, приборкати зростання цін, то питань до нього у президента не буде. Правда, тоді ж Зеленський запевняв, що не планує знімати головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного чи переводити його на іншу посаду.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь