рф проводить мілітаризацію українських дітей на ТОТ

Політика

Російські окупанти продовжують політику стосовно мілітаризації дітей на окупованих територіях України. Ворог хоче розширити свій мобілізаційний ресурс.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Зокрема, у закладах середньої освіти додані так звані «освітні програми», які спрямовані на подальше розширення мобілізаційного ресурсу для росії. Крім того, починаючи з нового навчального року, в середніх навчальних закладах ворог запровадив нову дисципліну – «Основи безпеки та захисту вітчизни».

В рамках нової дисципліни, російські загарбники навчатимуть школярів основним алгоритмам вогневої, тактичної, медичної та інших дисциплін бойової підготовки. Додатково будуть організовані і практичні заняття.

За даними інформаційного ресурсу, цей предмет викладатимуть спеціально підготовлені викладачі, яких завезли з рф і які пройшли навчання за додатковою програмою підвищення кваліфікації.«Таким чином, ворог намагається розширювати свій мобілізаційний ресурс для ЗС рф», – резюмує ЦНС.

В кінці публікації Центр національного спротиву закликав громадян України, які перебувають на тимчасово окупованих територіях – не співпрацювати з ворогом у будь-яких формах. Особливо в тому випадку, якщо це стосується залучення дітей до ворожих програм підготовки та навчання.

Залишити відповідь