«Я ні про що не шкодую»: Ексзірка Барселони проведе останній матч за збірну

Політика

Колишній форвард Барселони, який нині грає за Інтер Маямі, Луїс Суарес анонсував завершення кар’єри у збірній Уругваю.

«В п’ятницю [за київським часом вже субота] буде мій останній матч за збірну. Я багато думав про це й аналізував, час настав.

Я йду зі спокійною душею, бо віддав збірній усе, що міг. Я ні про що не шкодую. Мене дуже тішить, що я роблю це за власним бажанням, а не через травми чи відсутність у складі.

Сподіваюся на велике святкування та перемогу команди, бо це все ще кваліфікація ЧС, на кону три очки, і ми повинні поставитися до цього серйозно», — сказав Суарес на пресконференції.

Остання гра 37-річного футболіста відбудеться в ніч на 7 вересня проти Парагваю в рамках кваліфікації ЧС-2026.Свій перший матч за збірну Луїс Суарес зіграв у лютому 2007-го проти Колумбії (3:1). У тому матчі його було видалено на 85-й хвилині за дві жовті картки. З того часу уругваєць забив 69 голів у 149 матчах, що є найкращим результатом в історії країни. На другому місці Едінсон Кавані (58), на третьому Дієго Форлан (36).

Суарес вигравав Кубок Америки-2011 з Уругваєм та доходив до півфіналу ЧС-2010, де Небесно-блакитні поступилися Нідерландам (2:3).

Нагадаємо, «Динамо» вийшло до стикових матчів кваліфікації Ліги чемпіонів, де не змогло пройти австрійський «Зальцбург» і вилетіло в Лігу Європи.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь