Внаслідок російського удару по Львову загинули 7 людей, зокрема 3 дитини, 47 постраждали

Політика

Семеро людей, серед яких 3 дитини, загинули та ще 47 постраждали у результаті російського ракетного удару по Львову.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Чорний день для нашої області. П’ята загибла людина. Це – дитина. Кількість постраждалих зросла до 38», – йдеться у повідомленні.

Буквально за кілька хвилин мер Львова Андрій Садовий повідомив, що кількість жертв зросла до 7. І уточнив, що троє з семи загиблих – діти.

У МВС додали, що пошуково-рятувальна операція триває.У ДСНС об 11:23 повідомили, що кількість постраждалих зросла до 47.
Раніше Садовий повідомляв, що загинули жінка та чоловік. За його словами, загиблій 50 років, вона працювала медсестрою-акушеркою у 5-й поліклініці міста Львова. Інформацію про загиблого чоловіка уточнюють.
Козицький додав, що третя жертва росіян – 14-річна дівчинка.

«Серед потерпілих – 5 дітей. Те, що відомо станом на зараз: одна 15-річна дитина перебуває у стані середньої важкості, четверо – мають легкі ушкодження», – уточнив голова ОВА.

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив, що «11 пацієнтів перебувають в критичному стані в лікарнях Львова».
Він додав, що у центрі міста пошкоджено понад 50 будинків. Із 6 будинків відселять людей. Також пошкоджено 2 медичних заклади та 2 школи.

Залишити відповідь