Опитування показало, які пріоритети бачать військові в онлайн-навчанні

Політика

Опитування показало, що українські військові найбільше хочуть навчатися роботі з безпілотними системами.

Про це повідомили у Міністерстві оборони.

Опитування серед військових провели у застосунку «Армія+». Воно стосувалося онлайн-навчання та бажаних напрямків занять з військової справи.

Найчастіше захисники та захисниці (16%) обирали пріоритетною темою безпілотні системи.

Крім того, результати опитування засвідчили, що більшість військових (54%) проходять онлайн-курси з військової справи хоча б раз на рік, а кожен третій респондент назвав мотивацією для проходження навчань «просування по службі онлайн».«Нам важливо знати думку військових щодо більшості питань в армії. У цьому першому опитуванні побачили, на які теми нам треба зробити фокус в наступній версії «Армія+», де з’явиться комплексне онлайн-навчання для військових. Зокрема, мова про безпілотні системи. І ми вже готуємо ці курси для наших захисників», – розповіла заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

В межах опитування було поставлено три питання, а його результати оприлюднені на сайті Міністерства оборони.

Раніше повідомлялося, що електронний рапорт у застосунку для військових «Армія+» прирівняли до паперових. Тепер вони діятимуть паралельно.

Станом на 13 серпня обслуговуванням електронних рапортів через через мобільний застосунок «Армія+» скористалися вже 80 військових частин.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь