Втеча Дмитрука за кордон: прокуратура вимагає збільшити заставу для учасника схеми

Політика

Одеська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону подала до суду апеляційну скаргу, вимагаючи збільшити розмір застави учаснику схеми незаконного переправлення народного депутата Артема Дмитрука за кордон. Розмір застави просять збільшити з 5 млн до 10 млн грн.

Про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці.

«Прокурори Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону в суді апеляційної інстанції оскаржують запобіжний захід, обраний учаснику схеми незаконного переправлення народного депутата через державний кордон», – йдеться у повідомленні.Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід одному з учасників незаконного перетину державного кордону нардепом Артемом Дмитруком. Фігуранта справи триматимуть під вартою два місяці, він також може внести заставу 5 мільйонів гривень.

На думку сторони обвинувачення запобіжний захід є недостатнім для забезпечення належної процесуальної поведінки підозрюваного, тому прокуратура подала апеляційну скаргу з вимогою збільшити розмір застави з 5 млн до 10 млн грн.

Нагадаємо, раніш Печерський районний суд Києва заочно обрав запобіжний захід у вигляді арешту народному депутату Артему Дмитруку.Також ми писали, що Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження за фактом незаконного перетину кордону нардепом Дмитруком, якого підозрюють у нападах на військового та правоохоронця.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь