У Луцьку поліція затримала чоловіка, який стріляв по військових

Політика

У Луцьку поліцейські затримали чоловіка, який відкрив вогонь із рушниці по військових. Інцидент стався вночі 27 серпня, коли невідомий стріляв по військовослужбовцях, які охороняли режимний об’єкт на посту.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Військові відповіли на вогонь, внаслідок стрілянини один з них отримав поранення і був госпіталізований. Після стрілянини стрілець зник з місця події.

Завдяки оперативним заходам, які проводили спільно оперативники, слідчі та співробітники кримінального аналізу Національної поліції, було встановлено місцезнаходження зловмисника. 4 вересня за підтримки спецпризначенців поліції КОРД його затримали.

Чоловік, якого затримали, є 40-річним місцевим мешканцем. Зброю, яку він використовував, вилучили для дослідження. Мотиви його дій наразі встановлюються слідством.За фактом посягання на життя військовослужбовця розпочато досудове розслідування за статтею 348 Кримінального кодексу України. Після оголошення підозри вирішуватиметься питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисникові загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Раніше ми писали, що у Луцьку невідомий чоловік влаштував стрілянину на посту військовослужбовців ЗСУ, які несли службу з охорони об’єкта.

Також нагадаємо, що 3 вересня у лікарні святого Луки, що у Львові знайшли коробку протитанкових мін. Вони виявилися навчальними, «жартівника» шукають.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь