У Покровську, який намагаються захопити окупанти, зачинено 90% установ

Політика

У Покровську, який знаходиться за кілька кілометрів від фронту, де йдуть бої, нині проживає 26 тисяч людей, зокрема 1076 дітей. За останній місяць місто покинули понад 20 тисяч жителів.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Зараз понад 90% установ, які обслуговували населення, закрито. Тим не менше, у місті продовжують працювати банкомати, аптеки та невеликі магазини.

З Мирнограда вдалося евакуювати майже всіх дітей, залишилося не більше 50 неповнолітніх. В Торецьку, де проживає близько 1700 людей, існують серйозні проблеми з доставкою гуманітарної допомоги через обстріли з боку російських військ.

Філашкін зазначив, що українські Сили оборони успішно стримують російські диверсійно-розвідувальні групи в Покровському районі, знищуючи їх і витискаючи за межі міста.Раніше ми писали, що «Укрпошта» не припиняла роботу в Покровську Донецької області, хоча місто розташовується лише за десять кілометрів до лінії зіткнення. Робота компанії в Покровську буде тривати, «поки в ній є потреба».

Також нагадаємо, що на Донеччині у місті Покровськ залишається близько 30 тисяч жителів, понад половина вже евакуювалися.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь