Курська операція стала найбільшим поповненням обмінного фонду – Зеленський

Політика

Президент Володимир Зеленський повідомив під час вечірнього звернення, що всі завдання, визначені для Курської операції ЗСУ, успішно реалізуються.

Відзначивши важливість цієї операції, Зеленський подякував всім військовослужбовцям, включаючи солдатів, сержантів та офіцерів, які беруть участь у ній.

Сьогодні президент заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, яка охоплювала ситуацію на всіх ділянках фронту, зокрема в Покровську, Торецьку та Курахівському напрямку. Він зазначив, що Курська операція стала найбільшим поповненням обмінного фонду, завдяки успіхам на цьому напрямку.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл Львова та Кривого Рогу в ніч на 4 вересня. Він наголосив, що російський терор потрібно зупинити.

Також нагадаємо, що Зеленський, коментуючи зміни в уряду, заявив, що державі наразі потрібна «нова енергія». При цьому він сказав, що не може прогнозувати, чим займуться міністри після звільнення.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь