На війні загинув військовослужбовець і журналіст видання “Новини.Live” Богдан Затула

Війна

На війні загинув військовослужбовець і журналіст видання “Новини.Live” Богдан Затула

На війні загинув нещодавно мобілізований 28-річний журналіст Богдан Затула. У лавах ЗСУ він не пробув навіть місяця.

Про гірку втрату повідомило видання “Новини.Live”, у якому Богдан працював до мобілізації.Богдан Затула родом із Харкова. Він працював редактором стрічки новин “Дзеркала тижня”, а згодом долучився до команди “Новини.Live”. Богдан висвітлював події у рідному місті, знімав наслідки атак окупантів, фіксуючи злочини російської армії.Наш колега був талановитим і працьовитим журналістом. Знав, чим живе місто, завжди знімав наслідки атак окупантів, фіксуючи злочини російської армії. Богдан запам’ятався добрим і товариським, ніколи не відмовляв у допомозі”, – написали його колеги.

31 липня 2024 року Богдана мобілізували до лав Збройних сил України. Він був діловодом речової служби однієї з військових частин.А 26 серпня під час потужного артилерійського удару по навчальному центру в Новомосковську Дніпропетровської області Богдан загинув.

“Бодя був дуже світлою і талановитою людиною. Найбільша дикість для мене – що його мобілізували 31 липня, а уже 26 серпня він загинув унаслідок обстрілу тилових позицій”, –розповів про загибель друга політичний оглядач Руслан Зерницький.

У квітні йому виповнилося 28 років. Поховали Богдана Затулу на Алеї Слави у Харкові.

УКРАЇНЕЦЬ БОГОДАЙКО СТАВ МУЛЬТИМЕДАЛІСТОМ ПАРАЛІМПІАДИ У ПАРИЖІ
Українські параплавці продовжують радувати вболівальників на Іграх у Парижі

Уpяд затвеpдив новий pежим pоботи ТЦК: тепеp в ухилянтів немає шaнсу сxоватись
ТЦК ймовірно збільшуватимуть штат працівників для того, щоб ловити ухилянтів і стягувати штрафи цілодобово

Навіки 28: на фронті загинув Максим “Вікінг” Тимчина з Київщини
На Луганщині під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Максим “Вікінг” Тимчина. Життя мужнього захисника України обірвалось 28 серпня.

Залишити відповідь