Гарріс випередила Трампа у ключових для перемоги штатах

Політика, Світ

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випередила республіканця Дональда Трампа у більшості так званих штатів, які коливаються, і де раніше лідирував республіканець.

Як йдеться в опитуванні CNN/SSRS, Гарріс випереджає Трампа у штатах Вісконсин (на 6%), Джорджія (1%), Мічиган (5%) та Невада (1%).

У Пенсильванії обидва кандидати мають по 47% голосів, а в Аризоні Трамп випереджає Гарріс на 5%.

В усіх ключових штатах виборці більше довіряють республіканському кандидату в питаннях економіки та імміграції. Натомість Гарріс випереджає Трампа в питаннях захисту демократії та абортів.

Окрім того, понад половина виборців США у ключових штатах заявили, що погляди та політика Дональда Трампа є надто екстремістськими. Щодо Гарріс так висловилось трохи менше половини респондентів.Раніше повідомлялося, що американська віцепрезидентка Камала Гарріс збільшила розрив з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом серед жінок, а це може стати ключовим фактором на майбутніх виборах.

Нагадаємо, що віцепрезидентка та кандидатка у президенти США від демократів Камала Гарріс закликала конкурента-республіканця експрезидента Дональда Трампа провести дебати з увімкненими мікрофонами. Вона хоче, щоб вони працювали упродовж усього заходу.

45 президент США Дональд Трамп подав клопотання щодо втручання федерального суду у його кримінальну справу про виплату за мовчання грошей порноакторці. Така вимога є спробою відтермінувати оголошення вироку суду.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь