Ірина Верещук іде на посаду в ОПУ: стане заступницею Єрмака

Війна

Ірина Верещук іде на посаду в ОПУ: стане заступницею Єрмака

Президент Зеленський запропонував урядовиці посаду в ОПУ.

Міністерка з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук, яка подала у відставку, переходить працювати до Офісу президента.Про це вона написала увечері в середу, 4 вересня, у своєму Telegram-каналі.

“Президент сказав, що я йому потрібна в ОПУ. Тому переходжу на посаду заступниці голови ОПУ. Служу Українському народу!” – йдеться у дописіНапередодні голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що до парламенту надійшла заява від Верещук про відставку, яку буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань.

У середу, 4 вересня, стало відомо, що звільнення міністерки з питань реінтеграції Ірини Верещук не набрало потрібної кількості голосів під час голосування у Раді.

Провальне голосування щодо звільнення міністерки з питань реінтеграції Ірини Верещук та очільника Фонду держмайна Віталія Коваля стало причиною появи на вечірньому засіданні фракції “Слуги народу” президента України Володимира Зеленського.

Навіки 28: на фронті загинув Максим “Вікінг” Тимчина з Київщини
На Луганщині під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Максим “Вікінг” Тимчина. Життя мужнього захисника України обірвалось 28 серпня.

З’явилaсь вaжлива нoвина для укpаїнців, яким випoвнилось 60 pоків. Рiшення вже є
Пенсійний фонд України роз’яснив, як отримати субсидію українцям, яким виповнилось 60 років, але вони ще не на пенсії.

Їх не повернути… Живим лишився лише чоловік: Росія вбила у Львові матір з трьома доньками (фото)
Вони загинули у власному будинку.

Залишити відповідь