Укрпошта випустить поштову марку на честь міста Героїв Миколаїва

Політика

Компанія «Укрпошта» анонсувала випуск поштової марки «Міста Героїв. Миколаїв», яка стане шостою із серії «Міста Героїв».

Про це йдеться у повідомлені  «Укрпошти».

На поштовій марці зображено будівлю Миколаївської обласної військової адміністрації після російського удару. На полях аркуша — пам’ятник Святому Миколаю — янголу-охоронцю й покровителю міста.

На конверті — захисні укріплення з шин поблизу будівлі колишньої першої трамвайної підстанції Миколаєва.

  • Тираж — 1 080 000 поштових марок;
  • Дизайн — Володимира Тарана;
  • Фото — Олени Нараївської / “НикВести”, Дмитра Скороходова, Євгенія Загороднього.

«Ворог не раз намагався загарбати наш Миколаїв, але завдяки опору ЗСУ й жителів місто вистояло та закрило собою український Південь. 24 березня 2022-го Президент України присвоїв Миколаєву відзнаку «Місто-герой України», — йдеться в дописі.
Нагадаємо, що за ініціативи посольства України в Австралії спільно з австралійською стороною розробили поштову марку на підтримку України.

Нещодавно у німецькому місті Вісбаден відбулася презентація нової марки від Укрпошти, присвяченої участі національної збірної з футболу у Євро 2024 – «Україно, вперед!».

Раніше Укрпошта презентувала лімітований випуск марок «Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу». У церемонії спецпогашення взяли участь бійці легендарної бригади.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь