У Донецькій області затримали молодиків, які підпалювали автівки ЗСУ

Політика

У Донецькій області затримали трьох колаборантів, які підпалювали автомобілі Сил оборони України на замовлення російських спецслужб.

За повідомленням СБУ та Нацполіції, затримані – жителі Слов’янська, серед яких двоє молодих хлопців віком 17 і 18 років та 24-річний рецидивіст, який вже мав судимості за крадіжки. Вони були завербовані ворогом через інтернет, шукаючи способи заробітку.

Зловмисники підпалювали військові автомобілі, записуючи свої дії на відео для «звіту». Крім того, планували знищення релейних шаф на залізничних лініях, щоб порушити логістику українських військ на східному фронті.

У ході обшуків було вилучено легкозаймисті матеріали та мобільні телефони з доказами їхньої діяльності. Усім трьом підозрюваним оголошено підозру за статтями, що стосуються перешкоджання діяльності ЗСУ, і наразі вони перебувають під вартою. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що у Харкові Служба безпеки затримала агента воєнної розвідки рф, який працював на російського шпигуна. Співробітник українського банку готував ракетно-бомбові удари по обласному центру.Також нагадаємо, що в Одесі Служба безпеки України затримала бухгалтерку заводу, яка коригувала ракетні удари по місту. Вона обʼїжджала місто на громадському транспорті та збирала необхідні дані.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь