Обшуки у кабінеті Ломака: Чернігівська міськрада прокоментувала подію

Політика

Чернігівська міськрада прокоментувала обшуки, що відбулися 5 вересня у кабінеті в.о. мера Чернігова Олександра Ломака.

За інформацією пресслужби міськради, правоохоронцям було надано всі необхідні документи, більшість з яких доступні на офіційному веб-сайті міськради.

Обшуки стосувалися рішення Чернігівської міськради від 2017 року, коли близько 1,5 млн гривень пайового внеску було сплачено підприємцем, який збудував АЗС на комунальній землі. Міськрада запевнила, що повідомлення про безоплатну передачу земельної ділянки не відповідає дійсності.

Обшуки проводилися не лише у кабінеті в.о. мера, але й у приміщеннях загального відділу міської ради. Міськрада наголосила, що у 2017 році Олександр Ломако не був ні секретарем відомства, ні в.о. міського голови, ні депутатом.

Раніше ми писали, що поліція проводить обшуки у виконувача обов’язки мера Чернігова Олександра Ломаки. Справа стосується незаконного виділення землі.Також нагадаємо, що засновник найбільшого в Україні магазину тканей «Текстиль-контакт» Олександр Соколовський повідомив про тиск на нього Голосіївської прокуратури м. Києва. Компанію звинувачують у збитках державі на 46 млн грн.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь