У Польщі зупинили пошуки російського БПЛА

Політика, Світ

Польські військові завершили пошуки російського безпілотника, який міг залетіти на територію Польщі під час атаки рф на Україну 26 серпня.

За даними RMF FM, польські військові обстежили територію в частині Люблінського воєводства, звідки безпілотник, ймовірно, міг проникнути. Однак жодних слідів літаючого об’єкта виявлено не було.

«Обстеження території завершилося в середу ввечері. Ніякого об’єкта знайдено не було. Найближчим часом ми зробимо офіційну заяву», – зазначила майор Ева Злотницька, заступниця речниці Оперативного командування Збройних сил Польщі.

Протягом 10 днів пошукові роботи проводилися поблизу Томашова Любельського та Замостя, включаючи використання військових гелікоптерів та підтримку мисливців з Польського мисливського товариства.

Раніше ми писали, що на Міжнародному салоні оборонної промисловості в польському місті Кельце в середу, 4 вересня, Польща підписала контракти на закупівлю систем радіолокаційного контролю та дрони на суму понад мільярд злотих.Також нагадаємо, що Польща готова долучитися до відбудови інфраструктури Львова, пошкодженої внаслідок ракетної атаки рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь