Палає завод “Пластик” в Тульській області (Відео)

Війна

Палає завод “Пластик” в Тульській області (Відео)

В Тульській області РФ здійнялась масштабна пожежа. Загоряння відбулось на заводі. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Більш як 1000 квадратних метрів горить на російському заводі “Пластик” у Тульській області РФ почалась масштабна пожежа.

Росіяни повідомили, що о 18:29 на пульт диспетчера Центрального пункту пожежного зв’язку надійшло повідомлення про пожежу в споруді за адресою: м. Вузлова, вул. Тульська.

На місце події негайно виїхали 8 пожежних розрахунків та автодрабина для роботи на верхніх поверхах будівлі.

Станом на 21:30 площа пожежі на заводі “Пластик” зросла до 1500 кв. метрів. За інформацією регіонального уряду, горять ємності з машинним маслом.

У п’ятницю та суботу Львів попрощається з загиблими, яких 4 вересня вбив ворог під час масштабного обстрілу. Їхні імені та дати церемоній
У п’ятницю та суботу Львів попрощається з загиблими, яких 4 вересня вбив ворог під час масштабного обстрілу.

– Ми мусимо знайти документи на хату! — Я прийшла додому, двері відчинені, все перевернуте. Вже думала поліцію викликати і тут бачу Ніну
Цього місяця я вперше за багато років сама зосталась. Річ у тім, що моя невістка Людочка з дітьми на море поїхала до Болгарії.

ЗСУ застосовують проти військ РФ на Курщині спеціальні термобаричні снаряди (Відео)
Українські війська у Курській області застосовують проти ворога огнеметні системи “Сівалка-ВМ8” зі спеціальними термобаричними снарядами.

Залишити відповідь