Рятувальник освідчився коханій на вершині гори

Війна

Рятувальник освідчився коханій на вершині гори

Рятувальник освідчився коханій на вершині гори Піп Іван, де він несе свою службу

Про це повідомляє управління ДСНС України в Івано-Франківській області, передає “Еспресо.Захід”. 

“Є моменти в житті, які запам’ятовуються назавжди. Вони сповнені особливим магнетизмом і незабутніми емоціями, що назавжди залишаються у серці. Цей момент назавжди запамʼятає Христина, адже її коханий вирішив освідчитися у місці, яке йому дороге і близьке – на вершині гори Піп Іван, де він несе свою службу”,  – йдеться у дописі. 

Цього дня на вершині гори, Івано-Франківський національний академічний драмтеатр імені Івана Франка вже традиційно, до Дня Незалежності України ставив свої постановки. На виставу “Гамлет” була запрошена і дівчина гірського рятувальника.

Там під оплески акторів театру, Владислав Грибович став на одне коліно і, тихо промовив слова, які назавжди змінили їхні долі.

“Відповідь була негайною та щирою – “Так!” Це слово, промовлене з радістю і сльозами на очах, прозвучало як найсолодша музика серед величі гірських вершин. Для гірського рятувальника гори – це не лише місце роботи. Це його пристрасть, його місце сили. І тепер, разом із нареченою, вершини стали символом їхньої любові”, – додають у ДСНС. 

В Полтаві лікарні переповнені пораненими, вони потребують допомоги. Загиблих вже 49, операція зі спасіння продовжується
Жахлива трагедія: Росія завдала жорстокого удару по Полтаві 3 вересня, ворог поцілив по Інституту зв’язку та сусідній лікарні.

Андрій Данилко відреагував на обстріл рідної Полтави і звернувся до шанувальників
Кількість жертв внаслідок російського терору невпинно зростає.

Львів атаковано ракетами: палають житлові будинки, серед поранених – 10-річний хлопчик
На світанку 4 вересня у Львові пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Російські терористи атакували місто ракетами “Кинджал”. Щонайменше 6 людей постраждало, серед них 10-річний хло…

Залишити відповідь