Трамп розкрив деталі свого мирного плану по Україні

Політика, Світ

Кандидат в президенти США Дональд Трамп розкрив деталі свого плану по досягненню миру в Україні. Головною ідею є зниження цін на нафту. Про це він сказав під час свого виступу у Нью-Йоркському економічному клубі,

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги на виборах закінчить війну в Україні до ще до нового року. При цьому він назвав спосіб, завдяки якому досягне цього.За словами Трампа, він зможе закінчити війну в Україні ще до офіційного вступу на посаду. Згідно з регламентом інавгурація відбувається 20 січня.

«Якщо ми переможемо, я вірю, що зможу вирішити цю війну як обраний президент ще до того, як офіційно обійму посаду. Я можу зупинити цю війну, бо це жахлива-жахлива війна. І в Україні вбивають набагато більше людей, ніж ви собі уявляєте. У ніч своєї перемоги я зателефоную путіну та Зеленському… Ми укладемо угоду за 24 години. путін не зможе воювати з нафтою по $40», – сказав Трамп.

Політик розкрив свій план завершення війни, який полягає у тому, щоб знизити ціни на енергоносії вдвічі чи більше протягом 12 місяців після вступу на посаду.Раніше Трамп неодноразово заявляв про здатність швидко забезпечити мир у разі повернення на пост президента.

Нагадаємо, що американські блогери, пов’язані з російським пропагандистським телеканалом Russia Today, намагалися вплинути на виборців у США, щоб схилити їх до підтримки кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на президентських виборах.

Вирок кандидату у президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу у справі про виплату грошей порнозірці Стормі Деніелс оголосять після виборів президента США. Проте справу можуть закрити раніше.

Напередодні чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс і експрезидент Дональд Трамп погодилися з правилами, встановленими ABC News, для проведення ефіру з їхніми першими дебатами, запланованими наступного тижня.

Раніше повідомлялося, що американська віцепрезидентка Камала Гарріс збільшила розрив з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом серед жінок, а це може стати ключовим фактором на майбутніх виборах.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь