Індія направить представника до Москви для обговорення «мирних» ініціатив

Політика, Світ

Радник з національної безпеки прем’єр-міністра Індії Аджит Довал відвідає Москву з 10 по 11 вересня для участі у зустрічі представників країн БРІКС, які займаються питаннями безпеки.

Як повідомляє India Today, під час свого візиту Довал проведе переговори з президентом росії володимиром путіним, зокрема обговорить мирні зусилля щодо врегулювання війни росії проти України.

Окрім зустрічі з путіним, Довал також матиме двосторонні переговори з представниками росії та Китаю, продовжуючи обговорення, розпочаті на саміті в липні.

Раніше ми писали, що Пакистан направив офіційне запрошення прем’єр-міністру Індії Нарендрі Моді відвідати 15-16 жовтня Ісламабад для участі у зустрічі глав держав і урядів країн-членів Шанхайської організації співробітництва (ШОС).

Також нагадаємо, що зменшення імпорту нафти з рф Індією матиме вплив на економіку країни-агресорки. У такому випадку перед Москвою постануть виклики щодо фінансування війни проти України.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь