Німецьке населення вважає Шольца – слабким лідером

Політика, Світ

Згідно з опитуванням ZDF-Politbarometer, рекордна кількість німецьких громадян вважають, що чинний канцлер Олаф Шольц, лідер Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН), не має якостей сильного лідера. 77% респондентів заявили, що Шольц є слабким лідером, тоді як лише 17% вважають його сильним. Ще 6% не мають думки з цього приводу.

Також 65% опитаних висловили незадоволення роботою канцлера, і лише 32% оцінили його діяльність позитивно. Крім того, 74% респондентів вважають, що Шольц не повинен бути кандидатом від СДПН на наступних виборах. Навіть серед виборців СДПН 49% підтримують відмову від його кандидатури.

Оцінка роботи федерального уряду також знизилася: 71% респондентів вважають її незадовільною, а тільки 25% оцінюють роботу уряду позитивно.

Раніше ми писали, що представниця партії «Зелені» міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок розкритикувала соціал-демократів за послаблення допомоги Україні.

Також нагадаємо, що канцлер Німеччини Олаф Шольц закликає сотні тисяч українців, які знайшли притулок в країні, влаштуватися на роботу.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь