Зеленський назвав кілька деталей свого плану перемоги американським конгресменам

Політика

Президент Володимир Зеленський повідомив, що під час зустрічі з делегацією Конгресу США в Італії обговорював деталі плану перемоги для України.

План повністю буде представлено президенту США Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Дональду Трампу і Камалі Гарріс. Зеленський наголосив на важливості зміцнення позицій України на початку осені та захисту міст і сіл від російського терору.

Він також зазначив, що Україна сподівається на позитивний результат від розмови з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Важливими також є переговори з канцлером Німеччини Олафом Шольцом і головою уряду Італії Джорджією Мелоні.

Раніше ми писали, що Зеленський хоче, щоб прем’єр Італії Мелоні виступила посередником у переговорах зі США щодо передачі Україні систем ППО Partiot.

Також нагадаємо, що Україна повинна мати можливість забезпечити себе зброєю під час затримок поставок від західних партнерів. Тому повинна виробляти все необхідне для війни, зокрема під землею.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь