Росіяни обстріляли Нікополь – убили дитину і поранили трьох дорослих

Політика

16-річна дитина загинула та ще троє людей дістали поранення внаслідок російських обстрілів міста Нікополь, що на Дніпропетровщині.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак на своєму Telegram-каналі.

«Через артобстріл росіян у Нікополі загинула 16-річна дівчинка. Працівники ДСНС дістали її з-під завалів пошкодженого будинку. На жаль, вона отримала травми несумісні з життям. Щирі співчуття рідним і близьким… Троє людей постраждали. У потерпілих осколкові поранення. 79-річний чоловік доправлений до лікарні. Стан – середньої тяжкості. 74-річний місцевий мешканець отримав допомогу, від госпіталізації відмовився. Так само як і 66-річна жінка», – зазначив Лисак.

Він також зазначив, що країна-агресорка випустила близько десятка снарядів. У місті є руйнування. Серед пошкоджених – приватні будинки.Нагадаємо, що у ніч на сьогодні, 9 серпня, російські агресори завдали ударів по Харкову керованими авіаційними бомбами.

Напередодні, 8 вересня, ми писали, що російські окупанти обстріляли ракетами місто Дергачі Харківської області. Там загинула жінка, ще принаймні десять людей – постраждали.

У Сумах так само були загиблі внаслідок нової атаки російських загарбників на місто.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь