У Німеччині скасували шоу коміка через жарти про паралімпійців

Політика, Світ

Телеканал SAT.1 зняв з ефіру шоу «Що у коробці?» із коміком Люком Мокріджем через його жарти про учасників Паралімпійських ігор.

Про це повідомляє німецький таблоїд BILD.

Комік образливо висловився на адресу паралімпійців у своєму подкасті.

«Є люди без ніг і рук, їх кидають у басейн — і хто останній потоне, той і переміг», — чомусь це вважав за вдалий жарт Мокридж.

Представник телеканалу Крістоф Керфер зазначив, що Мокрідж публічно та переконливо вибачився за свій «жарт». Проте канал сподівається, що комік знайде спосіб підкріпити вибачення діями. Вибачення комік записав у своєму Instagram.До публічних вибачень Мокріджа Німецька спілка паралімпійського спорту запросила особисто відвідати змагання паралімпійців. Люк запевнив, що із задоволенням прийме це запрошення.

«Ми сподіваємося, що Люк Мокрідж знайде спосіб підкріпити свої вибачення діями та вирішити проблему в інтересах усіх людей з обмеженими можливостями та в інтересах усіх параспортсменів, які вразили нас своїми досягненнями в Парижі», — сказав представник телеканалу Крістоф Кьорфер виданню.

Нагадаємо, що на аукціоні у Великій Британії 1 серпня продали рідкісні екземпляри коміксів Marvel «Неймовірний Галк» та «Фантастична четвірка», випущені у 60-х роках.

Раніше у Великій Британії на аукціоні Catherine Southon Auctioneers & Valuers продали окуляри покійного члена гурту The Beatles Джона Леннона. За них вдалося отримати 40 тисяч фунтів стерлінгів.

На аукціоні продали золоте бікіні, який носила Керрі Фішер на зйомках фільму «Зоряні війни: Повернення Джедая». За нього вдалося виручити 175 тисяч доларів.

Рідкісний перший iPhone продали на аукціоні за рекордну суму.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь