В Іспанії невідомий напав на посла Сербії

Політика, Світ

Вчора, 8 вересня, у Мадриді посеред вулиці чоловік напав на посла Сербії в Іспанії Ірену Шарач. Міністр закордонних справ Сербії назвав напад неприйнятним.

Про це пише видання Politico.

Міністр закордонних справ Сербії рішуче засудив атаку та уточнив, що вона відбулася в центрі Мадрида. Офіційної інформації про стан дипломатки наразі немає.

«Такі акти насильства неприйнятні та повинні отримати швидкі та рішучі відповіді. Ми закликаємо до повного розслідування та притягнення винних до відповідальності», – сказав він.

За даними видання Informer, молодий чоловік напав на Шарач на вулиці в центрі Мадрида, посол мешкає там. Він вдарив її у спину.В цей момент жінка говорила телефоном сербською мовою, нападник запитав її, чи вона з Сербії, а потім вдарив у спину та втік, розповіли свідки. Затримати чоловіка не вдалося.

До цього в одному з містечок іспанської провінції Толедо невідомий юнак у масці та з ножем напав на дітей на футбольному полі — загинув 11-річний хлопчик.

У Варшаві, у Бродненському парку, чоловік із ножем напав на двох українських 15-річних хлопців, їх госпіталізували з пораненнями.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь