Зеленський збирав Ставку: про що говорили

Політика

Президент Володимир Зеленський провів чергову нараду Ставки верховного головнокомандувача, на якій обговорювалися кілька ключових питань: захист енергетичної інфраструктури від російських атак, постачання артилерії та ситуація на фронті.

У своєму зверненні 9 вересня Зеленський зазначив: «Провів Ставку, обговорили кілька ключових питань. По-перше, захист енергетики від російських ударів. По-друге, захист наших фронтових позицій. Ми детально розглянули питання постачання артилерії у війська, включаючи наші богдани, і забезпечення бригад технікою.

Щодо енергетики, встановлені чіткі терміни та вимоги до кожного об’єкта, як щодо фізичного захисту, так і щодо протиповітряного прикриття. Необхідно забезпечити абсолютно такий же чіткий підхід до реалізації всіх заходів. Відповідальність за це є виключно персональною – як за будівництво захисту, так і за роботу ППО. Також ми детально працюємо над комплектуванням наших бойових бригад і резервних підрозділів».

Міністр оборони Рустем Умєров доповів про результати «Рамштайнської» зустрічі та перемовини з міжнародними партнерами. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про напрямки на фронті, зокрема: «На Покровському та Курахівському напрямках російська армія має втратити якомога більше боєздатності. Також обговорювали оборону на Харківщині та наші активні дії на території росії, зокрема у Курській області. Я пишаюся нашими воїнами, які своїми діями чітко визначають кордони між нашою та чужою землею».

Раніше ми писали, що Володимир Зеленський призначив двох радників президента та двох заступників керівника свого Офісу.Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський призначив Мирослава Білецького тимчасовим виконувачем обов’язків голови Закарпатської обласної військової адміністрації.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь