БПЛА атакували Підмосков’я: горить аеропорт Жуковський, а також три багатоповерхових будинки

Війна

БПЛА атакували Підмосков’я: горить аеропорт Жуковський, а також три багатоповерхових будинки

Мер російської столиці заявив про дронову атаку близько пів на третю ночі за місцевим часом. Спочатку він стверджував про збиття дрона літакового типу в міському окрузі Люберці.

А згодом “географія” роботи ППО розширилася на Раменське (там розташований аеропорт “Жуковський”), Подольськ, Коломну, міський округ Домодєдово (район міжнародного аеропорту).Варто зазначити, що робота усіх московських аеропортів була призупинена через атаку дронів – був запроваджений план “Ковер”, і літаки не приймали на посадку та заморозили зліт.

Як стверджує влада Московської області, загалом ППО збила “14 безпілотників у міських округах Подільськ, Раменське, Люберці, Домодєдово та Коломна”. Такі дані навів губернатор Московської області Андрій Воробйов.

Також російські чиновники заявили про роботи з усування наслідки падіння начебто уламків збитого безпілотника в районі аеропорту “Жуковський” (Раменське). Але в мережі з’явилися кадри, як через вибух начебто постраждала злітно-посадкова смуга, і в районі летовища сталася пожежа.

У місті Раменське на тлі роботи ППО сталися падіння безпілотників у три багатоповерхівки: на Спортивному проїзді, на вулицях Високовольтна та Фабрична. Через це у будинках сталися пожежі.

Губернатор Московської області заявив вранці, що “за уточненими даними, у будинку на Спортивному проїзді постраждали троє людей… Загинула 46-річна жінка (раніше повідомлялося про загибель 9-річної дитини, ця інформація не підтвердилася)”.

Також Собянін повідомив росЗМІ про падіння уламків БПЛА на територію приватного домоволодіння у Троїцькому адміністративному окрузі Москви

СБУ знищила дронами склад з північнокорейськими ракетами у Воронезькій області РФ
Уночі суботи, 7 вересня, у селі Солдатське Воронезької області Росії дрони Служби безпеки України вразили великий склад з боєприпасами і технікою окупантів, спричинивши там пожежу і детон…

Способи заготівлі на зиму: замаринувати, заморозити чи просто висушити
В умовах війни дуже важливо мати запаси вітамінної їжі на зиму.

— Та хто тебе захоче в 50 років? Прийми його і живіть як раніше! – А хіба можна таке пробачити?
Я прожила з Михайлом 20 років у щасливому шлюбі. Хоча… Це я вважала, що у нас було все

Залишити відповідь