Україна має найбільше генераторів у світі

Політика

Україна на сьогоднішній день є найбільш забезпеченою генераторами країною світу. Для купівлі енергообладнання є багато можливостей пільгових кредитів.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час пресконференції.

«Україна на сьогодні, я просто впевнений в цьому, найбільш забезпечена генераторами країна у світі. Тому переконаний, що ми цю зиму пройдемо, і пройдемо стійко і впевнено», – сказав він.

Шмигаль зазначив, в Україні діють декілька програм кредитування купівлі енергообладнання для населення та бізнесу.Нагадаємо,  Денис Шмигаль нещодавно заявив, що країна веде переговори з європейськими партнерами про розширення імпорту електроенергії з 1,7 до 2,2 ГВт через інтерконектори з Європою. Цей крок має на меті компенсувати втрати енергетичної інфраструктури, завдані росією.

Раніше ми писали, що Кабінет міністрів наразі не планує збільшувати розміри державної допомоги для внутрішніх переселенців на 2025 рік. Станом на 1 вересня цього року допомогу від держави отримують 1,2 млн ВПО.

Також нагадаємо, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що фінансування армії здійснюється виключно з внутрішніх джерел. Він зазначив, що 60% державного бюджету йде на потреби оборони.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь