Китайський виробник авто BYD збільшує річні плани продажів практично до рівня Ford

Політика, Світ

Китайський автогігант BYD переглядає свої річні плани продажів, прагнучи досягти 4 мільйонів автомобілів цього року, що на 11% більше за початковий прогноз. Це зробить BYD практично рівним за обсягами продажів з Ford Motor, який у 2023 році зайняв шосте місце у світі з 4,4 мільйона проданих автомобілів.

Про це повідомляє Reuters.

Очікується, що компанія продасть близько 418 тисяч автомобілів на місяць у четвертому кварталі 2024 року, з яких понад 11% припадатиме на експорт. BYD планує подвоїти експорт до 450 тисяч автомобілів цього року.

BYD встановила нову ціль продати 3,6 мільйона автомобілів до 2024 року, що на 20% більше ніж рекордні продажі минулого року. Основною причиною зростання є вихід нових моделей з новітньою гібридною технологією DM-i 5.0, що також має підвищити маржу прибутку.

Запуск п’ятого покоління гібридної технології DM-i 5.0 у травні продемонстрував рекордно низьке споживання пального — 2,9 літра на 100 км при використанні виснажених батарей. Кількість замовлень на нові моделі, такі як Qin L і Seal 06 DM-i, перевищила виробничі можливості BYD.Раніше ми писали, що компанія Ford відкличе 90 736 автомобілів, оскільки в них можуть зламатися впускні клапани двигуна під час руху.

Також нагадаємо, що Volvo оголосила про випуск електричної версії своєї відомої моделі вантажівки FH.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь