Несправні гальма мають 1,5 мільйона автомобілів BMW

Політика, Світ

Несправність у системі гальм торкнулася приблизно 1,5 мільйона автомобілів BMW, що спричинило значне падіння акцій компанії. Акції BMW впали на 9,6%, що стало найбільшим падінням з березня 2020 року.

Про це повідомляє Bloomberg.

Компанія BMW AG повідомила про необхідність відкликання автомобілів через проблеми з гальмівними системами від Continental AG, що призведе до зменшення прибутку компанії цього року. Нинішній прогноз прибутку значно нижчий, ніж 18,9 млрд доларів, які були повідомлені минулого року, і очікується, що операційна маржа виробництва автомобілів знизиться до 6%.

Представник BMW зазначив, що проблема з гальмами може зменшити потужність та ефективність систем допомоги. Continental заявила, що несправний електронний компонент є причиною проблеми, проте запевнила, що транспортні засоби залишаються безпечними для керування.

Загалом близько 1,2 мільйона автомобілів вже були доставлені клієнтам і підлягають відкликанню, а близько 320 000 все ще знаходяться у виробника. Виправлення несправностей може коштувати Continental до 75 мільйонів євро. Акції Continental також впали приблизно на 10%.Раніше ми писали, що BMW AG планує розпочати продажі автомобілів на водневих двигунах через чотири роки, прагнучи зробити цю технологію альтернативою електромобілям.

Також нагадаємо, що BMW активно розробляє інновації в галузі автомобільних покриттів, прагнучи зробити їх більш унікальними і такими, що виходять за рамки стандартних колірних рішень.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь