“Майже рік часу вважався зниклим безвісти”: прийшла сумна звістка про загибель сміливого Героя з Київщини

Війна

На превеликий жаль, офіційно підтверджено загибель воїна з Київщини Челембія Юрія. Воїн загинув ще в жовтні 2023 року, але тільки зараз вдалося ідентифікувати тіло.

Про це інформаційному порталу “Це моя Україна” повідомили у Димерській громаді, що на Київщині.

“Невтішну новину отримала родина Челембій із села Литвинівка. Ще у жовтні 2023 року, під час виконання бойового завдання на тимчасово непідконтрольній Україні території у Запорізькій області, в результаті артилерійського обстрілу з боку противника було втрачено зв’язок із солдатом Челембієм Юрієм Валерійовичем, який так і не повернувся до підрозділу.

Протягом цього часу Юрій вважався зниклим безвісти. Лише наразі вдалося ідентифікувати його тіло.

Молодий та завзятий бієць, з добрим рівнем мотивації до військової служби, користувався авторитетом серед побратимів, відмінно виконував функціональні обов’язки та залишився вірним українському народу до останнього подиху. Воїну було лише 25 років. Жодні слова не втішать горе батьків, рідних та близьких людей, які втратили частину свого серця. Щиро співчуваємо тяжкій втраті.

Церемонія прощання з Юрієм відбудеться у суботу, 14 вересня, об 11:00 годині у Литвинівці, у Храмі ікони Божої Матері «Всецариця». Просимо жителів Димерська громада гідно зустріти Героя на щиті та належним чином провести його в останню путь. Вічна пам’ять. Царство небесне чоловіку, який поліг на полі бою за всіх нас. Дякуємо за захист” – зазначають у Димерській громаді.

стало відомо про загибель Челембія Юрія
стало відомо про загибель Челембія Юрія

Залишити відповідь