Свекруха постійно тягне з нас гроші. Вона ж бо вчителька, скаржиться на мізерну зарплату! Ми чесно допомагали, як могли. Але нещодавно Людмила Іванівна таке заявила – я думала, що то спершу жарт. Однак, свекруха вже й виставила чек і просила у нас гроші. Тоді я нарешті зрозуміла, як можу провчити цю нахабу. Бо вона, хоча і бабуся та мама, але повинна знати межі нарешті!

Політика, Суспільство

Вчора телефонувала свекруха і знову просила в Максима гроші. Вони зібрались з кумою в тур по Європі, звісно, на наші гроші! Не перший раз Людмила Іванівна просить у сина грошей на різні витребеньки. Сама ще працює вчителькою в школі і постійно натякає на свій статус:

– Я ж маю мати якийсь вигляд. На мене діти дивляться!

Під такими приводами купила собі нещодавно дорогу брендову сукню. Навіть у мене такої немає! І по салонах постійно ходить. То на укладку чи манікюр. Та коли вона зібралась у тур по Європі, у мої плани не входило фінансувати ще цю поїздку. Тому я запропонувала свекрусі угоду:

– Як посидите з Анею кілька вихідних, то, може, й дамо вам на тур.

Аня – це наша дочка. Їй три роки, у неї доволі капризний характер, але це просто треба мати підхід до дитини. Свекруха – педагог, тож з цією роллю вона б на відмінно впоралась. Але Людмила Іванівна навіть слухати не хоче про такий заробіток.

– То ви маєте мене за няньку? Хочете зробити за прислугу собі і дитині? Чи ж ви не знахабніли?

– А це нормально відпочивати за наші гроші? Спершу відпрацюйте!

Свекруха рідко спілкується з дитиною. Як приходить у гості, суне їй якусь цукерку. І зразу до сина з вимогою: “Дай грошей”. Я ж пропоную їй на цей курорт заробити! А вона тепер корчить із себе ображену. І Максу подзвонила пожалітися, мовляв, твоя дружина натякнула, що я погана бабуся.

– Тобі ні з ким дитину лишити? – тільки й спитав він.

– Ціле літо минуло, а ми з тобою навіть у гори не з’їздили, а у твоєї мами цілий тур по Європі!

– А, то тобі просто заздрісно?

Чоловік вже підготував немаленьку суму для своєї мами. Я ж вважаю, що так несправедливо, бо на всякий відпочинок треба заслужити! Не хочу сваритись з Максимом. Але все думаю: чому свекруха має по турах ганяти, а тільки з дитиною в садок і на прогулянку?


Копіювати

Залишити відповідь