Оприлюднено питання, які обговорювалися на дебатах Гарріс та Трампа

Політика, Світ

Оприлюднено питання, які обговорювалися на дебатах кандидатів у президенти США Камали Гарріс та Дональда Трампа 10 вересня.

Згідно трансляції, питання війни зайняли високу позицію.

На першому місці були питання, пов’язані з економікою, після – питання абортів у США. І на третьому місці питання, пов’язані із війною в Україні.

План Трампа щодо завершення війни не змінився: «я знаю путіна, я знаю Зеленського, я зведу їх разом», – заявив кандидат у президенти.Нагадаємо, у США відбулися дебати між кандидатами у президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Напередодні знакової події ми писали, що кандидатка від Демократичної партії Гарріс та кандидат від Республіканської партії Трамп мали майже однакові рейтинги.

Під час теледебатів 10 вересня кандидат у президенти Дональд Трамп розповів, що він думає про війну в Україні.

Своєю чергою кадидатка у президенти США Камала Гарріс висловилася про долю путіна, якби Трамп був на місці Байдена.

Раніше ми писали, що Кандидат у президенти США від республіканцв Дональд Трамп запропонував змінити 25-ту поправку до Конституції, аби дозволити Конгресу оголосити імпічмент віцепрезидентці Камалі Гарріс за «приховування недієздатності» Джо Байдена.

Також нагадаємо, що рф намагається сформувати результат на користь колишнього президента Дональда Трампа, але при цьому дії біль тонко, ніж раніше.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь