У НАТО впевнені, що США продовжать допомагати Україні незалежно від результатів виборів

Політика, Світ

Голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер висловив переконання, що США продовжать підтримувати Україну у війні проти росії незалежно від результатів майбутніх президентських виборів.

За словами Бауера, підтримка України користується широким схваленням серед американських громадян і представників обох політичних партій — Демократичної та Республіканської.

Він підкреслив, що навіть якщо політики, які беруть участь у виборах, висловлюють різні погляди, це не обов’язково визначатиме політику їхнього уряду. Адмірал зазначив, що малоймовірно, що США припинять свою підтримку України, оскільки країна не може допустити перемоги путіна у війні.

Цю позицію Бауер підтвердив на конференції у Сеулі, коментуючи ситуацію в контексті міжнародної політики та війни в Україні.

Раніше ми писали, що група республіканців з Палати представників США закликала Білий дім зняти обмеження на застосування Україною переданої зброї по території росії.Також нагадаємо, що Державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі сьогодні, 11 вересня, прибули до Києва.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь