Компанія Samsung вирішила скоротити кількість працівників в деяких іноземних підрозділах

Політика, Світ

Samsung Electronics планує скоротити до 30% своїх закордонних співробітників у деяких іноземних підрозділах.

За інформацією агентства Reuters, компанія наказала своїм дочірнім компаніям зменшити штат в підрозділах продажів і маркетингу на приблизно 15%, а адміністративного персоналу — до 30%.

Цей план, який буде реалізовано до кінця року, вплине на робочі місця в Америці, Європі, Азії та Африці. Однак поки не відомо, скільки саме співробітників буде звільнено і які саме країни та підрозділи постраждають найбільше.

Samsung пояснила, що ці коригування персоналу є частиною рутинного процесу і спрямовані на підвищення ефективності. Компанія підкреслила, що скорочення не вплине на виробничий персонал.

На кінець 2023 року Samsung мала 267 800 співробітників, з яких понад половина, або 147 000, працювали за кордоном. Виробничі та науково-дослідні підрозділи складали більшість з цих робочих місць, тоді як персонал з продажу та маркетингу налічував приблизно 25 100 осіб.Раніше ми писали, що LG Display представила свої нові гнучкі дисплеї Stretchable, які можна вільно тягнути, м’яти та скручувати. Але для демонстрації компанія обрала не технологічну виставку, а показ мод у Сеулі.

Також нагадаємо, що Samsung оголосила про нові можливості штучного інтелекту для своїх побутових приладів. Зокрема, для деяких холодильників тепер доступні ШІ-згенеровані шпалери, а голосовий асистент Bixby отримає оновлення.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь